JH Skogsvård & Trädfällning

God morgon, god morgon alla min fina läsare som har hittat in till bloggen. Nu är det höst och snart kommer första snön och det sprakar och värmer mysigt ifrån min öppna spis. Jag stortrivs i min villa i Norrbotten. Jag har bott här ett tag nu. Det blir andra vintern här uppe i norr, jag är tillbaka till rötterna efter några år i Sydsverige. Ni som läst min blogg sedan tidigare får ta del av äventyr och händelser mest med huset. Nu under hösten har ett företag som sysslar med trädfällning i Norrbotten varit här, ett företag som heter JH Skogsvård & Trädfällning, och sågat ner några träd. 

 

Jag kände det som om frugan och jag drog en högvinst på lotteri när vi flyttade hit. De senaste åren i lägenhet i en annan del av landet hade känts väldigt instängt. Nu har vi en hel trädgård att röra oss i. Även på vintern kan man njuta av de vintergröna buskarna som finns lite här och där. Vi är glada över att vi hittade ett företag inom trädfällning i Norrbotten. En hängbjörk stod allt för nära den södra fasaden och skymde utsikten. På andra sidan huset stod två höga tallar och gjorde den delen av trädgården mörk. Nu är träden borta och min fru och jag är tacksamma för hjälpen som vi fick av JH Skogsvård & Trädfällning. Behöver ni hjälp med att ta bort något träd tycker min fru och jag att ni ska höra av er till JH Skogsvård & Trädfällning. I alla fall om ni behöver hjälp med någon trädfällning i Norrbotten. De som arbetar på det här företaget har en omfattande rutin och erfarenhet i att fälla träd. Även komplicerade trädfällningar tar de hand om.