Massage som naturlig smärtlindring

Massage är den mest naturliga och mest effektiva smärtlindringen du kan få. Det är även oerhört effektivt mot stress och för att hjälpa till med avslappning. Så du behöver inte gå på spa, sitta i ett bad eller ta smärtlindrande krämer – allt du behöver är massage. Och många gånger kan det räcka med en behandling varannan vecka. För att det verkar tillräckligt djupt för att du ska få effekten av det så behöver det pågå under viss tid, ofta är en behandling omkring en timma och på den tiden hinner det verkar betydligt effektivare än om du bara får massage i en kvart eller tjugo minuter.

Västerås Massage & Rehab AB har jag gått på för mina behandlingar. Innan så tänkte jag att det inte var så mycket förebyggande att göra mot ryggvärken när jag redan hade fått den. Så använde mig av krämer för att minska smärtan när den väl var där, tills jag fick rådet att gå mer naturligt och gå på massage. För att det tydligen skulle göra så att knutar och spänningar i kroppen försvinner, de spänningar som leder till smärtan.

Om du inte vill lägga pengar på massage på egen hand kan du alltid göra så att du önskar dig ett presentkort för massage på Västerås Massage & Rehab AB av folk i din närhet. Så kan du själv gå dit och prova på och sen om du tycker om det och tycker att det har någon effekt så kan du fortsätta att gå dit då också.