Välförtjänt trädfällning i en övervuxen trädgård

Jag har alltid älskat naturen, mina farföräldrar bor på en gård utanför Östhammar och Hallstavik, och min pappa är uppvuxen där med närhet till både djur och natur. När jag var yngre så älskade jag att vara där, det gör jag fortfarande. Åka ut i skogen tillsammans med farfar, leta efter vilddjur, skjuta luftgevär och åka traktor. Där i skogarna utanför Norrtälje har jag många fina barndomsminnen och jag är glad att jag har fått uppleva det trots att man är uppvuxen i centrum i Norrtälje. När min pappa var ung så bedrev de en mjölkgård med massor utav djur, med åren har det blivit för mycket och de har gjort sig av med en del och levnar sig mestadels på skogen genom att underhålla, gallra och bedriva trädfällning. Trädfällning är ett ganska tufft jobb som innebär att man har tillförsikt, tålamod och inte minst rätt typ av material och hjälpmedel. Det mesta av arbetet när det kommer till trädfällning sköts via specialanpassade maskiner, det har effektiviserats något enormt genom åren. Så även om det går relativt enkelt och att maskiner sköter det mesta så är det inget lätt jobb. och min farfar som nu börjar komma upp i ålder får det tuffare att underhålla alla skog. Så jag har, utan att han vet om det, kollat upp om det finns något företag som erbjuder tjänster inom trädfällning i Norrtälje, Hallstavik eller Östhammar-trakten. Det finns några stycken men framförallt ett företag fastande mitt intresse för. Det heter Tampens All-service och erbjuder trädfällning i Hallstavik, Östhammar och Norrtälje. De erbjuder trädfällning och allt vad det innebär, de var snabba och tillmötesgående när jag kontaktade dem. De erbjuder också bra priser och tillgänglighet vilket jag upplever inte brukar vara så vanligt idag. Jag har informerat dem om läget och de förstod precis, om det skulle behövas så kommer de kunna erbjuda sin trädfällning utanför Östhammar och Hallstavik. Det känns lugnande för min del i alla fall!