En fantastisk massage i Sunne

Jag har hört talas om ett ställe i i Sunne, det heter Ingmårhälsan och erbjuder massage i Sunne, Torsby och Munkfors. Jag vet egentligen inte så mycket om själva massagestället eller kliniken. men jag har hört väldigt mycket om det från personer som har varit där och genom omdömen och recensioner som verkligen har fångat mitt intresse. Jag har pratat med dem och bokat i en massage efter jul och nyår, tror att det kan vara bra för kroppen att gå igenom hela ryggen och nacken, kanske helkropps-massage till och med efter en hektisk jul med mycket stress och stoj. Massage är verkligen något som är underskattat, det är inte bara avslappnande och skönt. Det är också bra för kroppen, något som vi behöver. Det är bevisat att fysisk kontakt, i form av massage i detta fall, stimulerar hjärnan och frigör hormoner som vi mår bra utav. det kan liknad vid ett träningspass faktisk fast det ökar välmåendet på andra sätt. hemma försöker vi att emellanåt erbjuda varandra massage. det behöver inte var en så stor sak men när man sitter i soffan så kan man ge eller få lite fot-massage. Eller 20-minuters massage innan man ska gå och lägga sig. Jag är övertygad om att det övar välmåendet, både fysiskt och psykiskt. Ett problem med massage när man köper det är att det ofta är väldigt dyrt. Ingmårhälsan var väldigt bra så sett, de erbjöd lång massage för en rimlig peng. Det tycker jag är bra, det tror jag snarare genererar mer kunder för företaget. Hellre många kunder till ett något högre pris, det skapar merförsäljning. än färre kunder till ett högre pris. jag ser verkligen fram emot denna massage i Sunne. Tycker också att du borde prova!:)