Tack till ett trovärdigt byggföretag i Partille

Jag gillar former och lösningar när det kommer till inredning och arkitektur. Inte minst så älskar jag att få naturen att bli en del av inredningen eller att naturen kommer in i hemmet och tvärtom också. Att det inte blir en så tydlig gräns mellan ute och inne. Denna känsla har jag försökt skapa, min sambo är väldigt duktig på inredning och design och vi tycker båda att det är väldigt kul. Jag skulle kunna påstå att ja också är ganska duktig på inredning också. Genom stora fönster i hemmet så öppnas vardagsrummet och våra andra rum upp mot utsidan och de färger som rör sig där. Fönster från golv till tak tycker jag om och spela på färger invändigt som man ser genom fönstret. Exempelvis stammen på tallen eller barren på en:en eller den gråa färgen på den stora stenen. jag tycker inte heller det är fel att använda sig av samma material inne som finns ute. I våra dekorationer och buketter som står framme året om så använder vi mycket av vår trädgård och blandar invändig inredning med utvändig. Vårt hem är lite bohemiskt skulle jag säga, det är varmt och hemtrevligt och vi trivs väldigt bra. Vi har gjort om vissa saker sedan vi flyttade hut. Vi har öppnat upp några väggar för att skapa större yta, målat om, bytt fönster och dörrar bland annat. Det är ett byggföretag i Partille som hjälpt oss att få ordning på vårt hem. De har varit jätteduktiga och de har också gjort många andra arbeten, de är aktiva i både Borås och Partille och andra orter runt omkring. De heter Boletini Bygg och jag tror att de utför lika mycket jobb i Borås som de gör i Partille. Men väldigt sympatiska, kommunikativa och effektiva, de gjorde ett exemplariskt jobb här och ett byggföretag vi kan tala väldigt gott om.