Nu kommer mamma bli överraskad

Nu lämnar vi återigen Skövde över sommaren för att spendera sommaren på lantstället, det ska bli underbart och jag ser verkligen fram emot lite semester. Det enda som är jobbigt med att åka iväg det är mammas ångest för att lämna hemmet och trädgården. Hon tar s väl om vår trädgård att hon inte låter mig hjälpa till henne att rensa i rabatterna, det enda jag får göra är att klippa gräset. Och det passar mig ganska bra ändå. Så när vi är på lantstället så brukar mamma alltid få åka hem på grund av att hon måste sköta trädgården och det är lite omständigt och onödigt eftersom det är såpass långt. Så i år har faktiskt jag bokat att en firma ska komma och ta hand om vår trädgård under två tillfällen då vi är borta. Det är Villastrands Hem och Hus Service i Skövde som jag har kontaktat, de erbjuder fastighetsservice i Skara, Skövde och Lidköping bland annat. de är riktigt duktiga och extremt mycket mer erfarna än vad min hobbyträdgårdsmästare till mamma är. Jag har berättat för dem hur pedantisk min mamma är och de har sagt att det inte är några problem, de verkar faktiskt vara lika pedantiska och insatta dem också. Jag tänkte att jag skulle överraska mamma med det, det blir som en sommarpresent som innebär att hon inte behöver lämna lantstället för husets skull för vi vill hellre ha henne där nere med oss. Vi åker ner första juli och fastighetsservice kommer första gången den sjunde juli, och därefter med en veckas mellanrum tills vi kommer hem. Förhoppningsvis är då trädgården ännu finare än när vi lämnade huset och trädgården i början på sommaren